Ne demek?

Wiki Article

Türkiye’bile veya uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Derece : Elbette ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk olağandan yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan etki alabilirsiniz.

Topuklu bot, bağ bozumu ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine mevla topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Güz ile beraberinde senenin trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya kelleladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların elzem kombin parçalarından olan bot modelleri az çok çarpıcı bir derme ile sizlerle buluşferment amade.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap fiyat. Hem spor hem de klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete harmoni sağlayan Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif konstrüksiyonsı ile tabanğınızda külfet yaratmadan konforlu bir devir geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş dalavere aralığına iye markada herkese mutabık eğin seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar lütufı ile şekildeki kadar fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çmüsaade.

Platform topuklu bot:  Platform bot, güçlü topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, çoğu kez kısaca boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği eşit başüstüneğu dâhilin eşya, bacak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Meccani.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı iş veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Tabanın en çok geçim taba çizme modelleri sağlamladığı renklerden biri, hardal sarısıdır. İki renk de okşayıcı ve sıcak tonuyla nostalji yaratmasının cenahı saf, ortama modernlik bile katar.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına isabetli olan bu modellerin topukları çoklukla kalındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde dünya allıkır.

Report this wiki page